Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Πόρτο Ράφτη έπαυλη 1200τμ - κάστρο Μεγιστοποίηση

Πόρτο Ράφτη έπαυλη 1200τμ - κάστρο

Ένα από τα σύμβολα του Πόρτο Ράφτη,  δεν είναι καθόλου  τυχαίο ότι πλέον το όνομα Κάστρο χρησιμοποιείται και ως τοπωνύμιο  της περιοχής. Το συγκεκριμένο οικοδόμημα βρίσκεται στην πλεονεκτικότερη θέση από πλευράς θέας στο Πόρτο Ράφτη. Κατεβάστε την παρουσίαση του ακινήτου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • 501-1000
  • ΝΑΙ
  • 10+ ΕΤΩΝ
  • ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Denaro Real Estate

2 100 000,00 €

Προσφορά!

-900 000,00 €

3 000 000,00 €

Πόρτο Ράφτη έπαυλη 1200τμ - κάστρο <p><iframe src="//www.youtube.com/embed/QnJ9DA9yGE8" frameborder="0" width="550" height="315"></iframe></p> <p><span style="font-size: 11px; line-height: 14px;">Σε καντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος ( 15 λεπτά με αυτοκίνητο ) και το κέντρο της Αθήνας ( 40 λεπτά με το αυτοκίνητο ) το κάστρο στο Πόρτο Ράφτη είναι ένα από τα πιό ερωτεύσιμα ακίνητα της Αττικής.</span></p> <p><span style="font-size: 11px; line-height: 14px;"> Από τα μπαλκόνια του μπορεί κανείς να απολαύσει  όλο τον κόλπο του Πόρτο Ράφτη.</span></p> <p><span style="font-size: 11px; line-height: 14px;">   </span><span style="font-size: 11px; line-height: 14px;">Εκτός από την θέα η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του ,(είναι κατασκευασμένο  με τέτοιο τρόπο  ώστε να μοιάζει με πραγματικό κάστρο), το καθιστά το πιο εντυπωσιακό ακίνητο  της περιοχής. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αίσθηση του κάστρου δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου αλλά επεκτείνεται και στην εσωτερική διακόσμηση στην οποία περιλαμβάνονται από βαριά χειροποίητα έπιπλα και θυρεούς  μέχρι ομοιώματα πανοπλιών.</span></p> <p><span style="font-size: 11px; line-height: 14px;"> Παρακαλούμε κατεβάστε την αναλυτική παρουσίαση του ακινήτου.</span></p>
3 000 000,00 €
AddThis Social Bookmark Button

Σε καντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος ( 15 λεπτά με αυτοκίνητο ) και το κέντρο της Αθήνας ( 40 λεπτά με το αυτοκίνητο ) το κάστρο στο Πόρτο Ράφτη είναι ένα από τα πιό ερωτεύσιμα ακίνητα της Αττικής.

Από τα μπαλκόνια του μπορεί κανείς να απολαύσει  όλο τον κόλπο του Πόρτο Ράφτη.

  Εκτός από την θέα η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του ,(είναι κατασκευασμένο  με τέτοιο τρόπο  ώστε να μοιάζει με πραγματικό κάστρο), το καθιστά το πιο εντυπωσιακό ακίνητο  της περιοχής. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αίσθηση του κάστρου δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου αλλά επεκτείνεται και στην εσωτερική διακόσμηση στην οποία περιλαμβάνονται από βαριά χειροποίητα έπιπλα και θυρεούς  μέχρι ομοιώματα πανοπλιών.

Παρακαλούμε κατεβάστε την αναλυτική παρουσίαση του ακινήτου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 10:30 π.μ - 7 μ.μ

Τηλέφωνο:+30 210 6640430

Επικοινωνήστε με τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης